omzet google ads verhogen

Verdien meer aan Google Ads door één simpele aanpassing

Teleurgesteld door de resultaten van jouw Google Ads-campagne? Met een simpele aanpassing kun je je omzet uit Google Ads al verhogen!

Je marketingbudget gebruiken voor Google Ads (voorheen AdWords) is een verstandige zet. Je helpt je potentiële klanten aan een (jouw!) oplossing door te adverteren op zoekwoorden die zij gebruiken. Je bent bijvoorbeeld een bloemist en je adverteert op ‘trouwboeket + gele + rozen’. Aanstaande bridezilla’s, echtgenoten of ceremoniemeesters krijgen jouw advertentie voorgeschoteld wanneer zij zoeken naar een trouwboeket met gele rozen. Opgelucht klikken ze op de link naar je website. Tot zover, fantastisch!

Omzet uit Google Ads verhogen

Maar eigenlijk verkoop je verrassend weinig trouwboeketten met gele rozen. Terwijl je wel ziet dat er op je advertentie geklikt wordt. Vervelend, want je betaalt ervoor en het levert je niks op! Zo worden we natuurlijk nooit financieel onafhankelijk 😅 gelukkig kun je met een eenvoudige aanpassing je omzet uit Google Ads verhogen. Want linkt de advertentie naar je homepage? Dan heb ik hier een mooie quick win voor je!

Geef haar wat ze zoekt

De aanstaande bruid zoekt iets: geef haar dan ook direct wat ze zoekt (vooral bij aanstaande bruiden schijnt dat vaak beter te zijn voor je gezondheid 😬). Linken naar je homepage doet niet zoveel, het geeft geen antwoord op de vraag van de toekomstige Mrs.. Maak bijvoorbeeld een speciale landingspagina voor het product ‘trouwboeket gele rozen’, die volledig is gewijd aan de mooiste boeketten met gele rozen en een offer bevat that she can’t refuse. Of link in elk geval direct naar je informatie over trouwboeketten. Je hebt vast een onderdeel met producten of diensten op je website staan. Gebruik een van die pagina’s als landingspagina van je Google-advertentie.

Doe deze snelle aanpassing vandaag nog en vergroot je kans op succes met Google Ads!

Laat een reply achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.