Selecteer een pagina

Succesvol podcasten zonder gedoe

Noisy Media Podcastmanagement helpt je je naamsbekendheid vergroten, klanten en leads genereren & je status als landelijk expert pakken met het maken van een podcast.

Je bent ondernemer en je wilt een podcast die resultaat oplevert

Je staat waar je nu staat, doordat je weloverwogen en daadkrachtige keuzes hebt gemaakt. De keuze voor een podcast is niet anders en je verwacht er resultaat van.

Je wilt een podcast die matcht bij je brand

Jij doet dingen niet halfbakken. Je hebt je brand en je positionering zorgvuldig opgebouwd en je gaat daar geen concessies aan doen. Jij bent die ene en jouw podcast dus ook.

Je wilt een podcast die je met plezier maakt

Hard werken kan je, maar je weet inmiddels -misschien wel door schade en schande- dat blij worden van wat je doet, de reden is that keeps you going.

Wat je nu nodig hebt? Een podcastmanager die jouw ondernemerswensen snapt.

Die zorgt dat een podcast maken voor jou relaxt en zonder gedoe gaat. En die precies weet hoe je je bedrijf laat groeien met podcastmarketing.

Well done. You’ve come to the exact right place.

Ons doel: jouw bedrijf laten groeien door podcastmarketing

Op deze manier helpen we jou daarbij 

Podcastmanagement

Done for you & gestandaardiseerd pakket

Dit pakket is perfect voor ondernemers en bedrijven die eenvoudige ondersteuning nodig hebben en een beperkt budget. Jij neemt op, wij doen de rest!

  • Editen afleveringen
    • audioverbetering
    • content editing (editen pauzes, uhm’s en versprekingen)
    • voorzien van intro, outro en muziek
  • Schrijven show notes
  • Uploaden + plannen in je podcasthosting

start vanaf € 325

prijs per maand, minimale samenwerkingsduur 3 maanden

Podcastmanagement op maat

Done for you, volledig op maat voor jou 

Jij hebt meer nodig dan eenvoudige ondersteuning. Je hebt bijvoorbeeld een videopodcast, wilt Shorts/Reels om je marketing te boosten en wilt een kant-en-klaar statistiekenoverzicht plus een strategische partner om met je mee te denken.

prijs op maat

prijs per maand, minimale samenwerkingsduur 3 maanden

Starten met je podcast 

Voor de meest succesvolle start van je podcast

Je wilt starten met je podcast en dat wil je goed, snel en slim doen.

We helpen je met alles dat nodig is om sterk te starten met een podcast, zodat jij het maximale uit je podcastmarketing haalt.

€ 999

Over mij & ons

Je herkent het vast: na precies één beluisterde aflevering was ik compleet hooked aan podcasts. Bi-zar wat er gebeurt in de connectie tussen podcastmaker en luisteraar.

Een connectie die met elke luisteraar, keer op keer gemaakt kan worden. Die onuitputtelijk is. En elke dag weer nieuwe mensen kan inspireren.

Podcasten is magic

Sinds ik in 2018 de podcast ontdekte is er geen dag meer voorbijgegaan zonder dat ik er naar luisterde, erover praatte of er eentje maakte.

In 2021 begon ik met mijn bedrijf als podcastmanager, 1 januari 2022 zegde ik, na 15 jaar communicatieadviseur zijn, mijn baan op en halverwege 2023 ontstond de wens en noodzaak om uit te breiden naar een podcastmarketing agency: Noisy Media.

Samen met mijn team van specialisten helpen we ondernemers hun business groeien door podcastmarketing.

PODCASTEN MET RESULTAAT ÉN PLEZIER

Weet je, JIJ moet je bezighouden met waar je blij van wordt: con-tent-ma-ken.

Het is toch dramatisch dat je na het bedenken, voorbereiden en opnemen van een podcastaflevering nog heel die riedel af moet?

Show notes schrijven, linkjes toevoegen, je statistieken bekijken (wat zeggen die cijfers eigenlijk?) en for crying out loud nog een social post bedenken om je podcast te promoten.

Dus wat doe je? Het is allemaal maar suboptimaal en je loopt er compleet op leeg. Stop daarmee en vind je plezier in podcasten terug terwijl je je resultaat verhoogt.

 

Mooie woorden 🤍

 

Mirjam Hegger

podcastexpert & business coach

Al een paar weken hikte ik aan tegen de herlancering van mijn podcast. Ik had allerlei andere prioriteiten in mijn bedrijf waardoor ik -vond ik ;)- reden genoeg had om de lancering telkens weer uit te stellen.

Maar toen ik weer aan het eind van de week aankeek tegen een ongepubliceerde podcast, moest ik eerlijk naar mezelf zijn. Het komt erop neer dat ik veel liever podcasts maak, dan dat ik me bezighoud met planning, shownotes schrijven en teamleden aansturen.

Als een podcast-prinses op het witte paard verscheen daar IJlien! Al snel besloten we om samen te werken.

Mede dankzij IJlien is mijn podcast-relaunch een groot succes geworden. Een grote wens was bijvoorbeeld om video-podcasts te maken, maar hoe pak je dat strategisch aan? IJlien is op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen, waardoor ze me perfect kon adviseren.

IJlien heeft als podcastmanager een perfecte combi van duidelijkheid en meebewegen. Ze is accuraat en denkt mee. Ze weet de pionnen op de juiste plek te zetten en daardoor is een succesvolle podcast (in mijn geval podcast-relaunch) onvermijdelijk!

Myrte van Lonkhuijsen

lactatiekundige IBCLC

Het idee van een podcast speelde al langer door mijn hoofd. Maar ik had geen enkel idee hoe te beginnen en naast mijn drukke praktijk ook geen ruimte om alles uit te gaan zoeken.

IJlien bleek precies te weten hoe je van een idee naar een werkende podcast komt. Zodra ik het akkoord had gegeven liep de trein soepel: Binnen een paar dagen ontving ik een uitgewerkt plan van aanpak, uitgesplitst in hanteerbare stappen. En bij elke stap wist IJlien de technische details zodat het zoeken van een intro deuntje, het hosten, de vormgeving en het daadwerkelijk online brengen niet alleen soepel liep maar zelfs echt leuk was.

IJlien heeft het overzicht, helpt de vaart erin houden zonder pushen, en stelt de vragen waardoor ik helder kreeg wat ik wou bereiken en hoe dat het beste zou werken. Zodat het niet een standaard podcast werd maar mijn podcast. En aan de aantallen luisteraars te merken is het gelukt zonder stress een goeie podcast uit te brengen.

Tineke Zwart

business coach

Ik had al veel goede verhalen gehoord over IJlien, maar ik had zelf tot kort geleden nog nooit haar hulp ingeschakeld. Totdat ik op een gegeven moment een podcast had opgenomen en er van alles mis was gegaan met het geluid.

IJlien schoot meteen te hulp en heeft het supersnel kunnen oplossen.

Wat ik fijn vond is dat ze niet alleen meedacht met het oplossen van het probleem wat ik wilde oplossen, maar ze kwam ook met een ander punt wat ze kon verbeteren. Ik hou van die pro-activiteit.

Ze werkt snel, goed en is daarnaast een heel fijn mens. Die combi vind ik altijd belangrijk en die bezit IJlien.

 

Mariëlle Tromp

coach voor zorgprofessionals en
host van de podcast Positief Motiveren

Al bijna een jaar schoof ik het maken van een nieuw seizoen van podcasts voor me uit. Ik had een idee voor een thema-seizoen, maar kwam er niet aan toe om het uit te werken en aan de slag te gaan. Toen ik toevallig een bericht van IJlien zag bij een andere ondernemer dacht ik: volgens mij moet ik bij haar zijn.

En dat klopte, want inmiddels is mijn derde seizoen klaar én gepubliceerd. IJlien heeft me niet alleen technisch veel uit handen genomen, maar kwam ook met nieuwe invalshoeken. En dankzij onze samenwerking was het voor mij eenvoudiger om de structuur vast te houden. Daardoor waren alle afleveringen al opgenomen, gemonteerd én stonden ze klaar aan de start van het seizoen. Met als resultaat dat deze zomer elke week een nieuwe aflevering verscheen – terwijl ik zelf vakantie had.

Natuurlijk was ik na twee seizoenen en 30 afleveringen wel in staat om zelf podcasts te maken. Maar ik wilde niet meer alles zelf doen. Wat ik heel fijn vond aan de samenwerking is dat IJlien goed luisterde naar hoe ze me werk uit handen kon nemen. Ze haalde er uit wat mij echt veel tijd kost of waar ik tegen aan hikte en maakte een voorstel om dat over te nemen. Ook was ze daarbij realistisch in hoeveel tijd verschillende onderdelen kosten, zodat ik zelf mijn afweging kon maken.

GRATIS GOUDEN TIP

 

Elke maand maak ik ruimte om podcasters 1 gouden tip te sturen waarmee ze direct hun resultaat uit hun podcast kunnen verbeteren.

Lijkt je dit wel wat? Stuur dan je podcast in (als je durft ;)).

Er zijn wat regels, check even of je hieraan voldoet:

  • ⇾ Je bent ondernemer
  • ⇾ Jouw podcast is onderdeel van je marketing
  • ⇾ Je hebt minimaal 25 afleveringen gepubliceerd

Is that you? Laat me je podcast maar zien!

 

Proudly worked with

 

podcastmanager myrte van lonkhuijsen podcast
podcastmanager mirjam hegger podcast
podcastmanager podcast voor webdesigners cheryl porcelijn
podcastmanager positief motiveren podcast marielle tromp
taboecast podcastmanager
podcastmanager laura lagom podcast
podcastmanager bij talitha van de voorde podcast
podcastmanager bureau internationale misdrijven bim podcast rechtbank den haag
podcastmanager bij talitha van de voorde podcast
podcastmanager mirjam hegger podcast
podcastmanager mirjam hegger podcast
podcastmanager schandalige podcast monique koen
podcastmanager podcastnieuws podcast

Quick links 

OVER MIJ

DIENSTEN

GRATIS GOUDEN TIP

Contact

IJLIEN HAVENAAR

HELLO@NOISYMEDIA.NL

06 20 23 93 94

KVK: 73838276

COPYRIGHT ©2024 IJLIEN HAVENAAR | NOISY MEDIA. ALL RIGHTS RESERVED.