Over boeken en bloggen

Onlangs publiceerde ik mijn eerste boek (link in het artikel). En het woord ‘eerste’ impliceert dat er ook een tweede komt. YES, want I just freakin’ LOVED it!

Nu kan ik een heel inspirerend verhaal gaan vertellen over dromen tot doelen maken. Maar eigenlijk ben ik het verhaal gaan vertellen en gaandeweg kwamen Lisa, Joost, Nick en alle anderen tot leven.

Ik vond het heerlijk om het verhaal te schrijven en te delen. Daarom ga ik mij de komende periode (ik weet niet hoe lang dat zal zijn) richten op het schrijven van nog een verhaal. En misschien wel nog een. En nog een?

Mijn diensten -tekstschrijven en blogcoaching- bied ik gewoon nog aan, alleen deze blog zal de ijskast in gaan. Ik hoop dat je tot nu toe iets aan mijn artikelen hebt gehad! Heb je een vraag, neem gerust contact op!

En wil je het boek lezen en/of mij supporten: je kunt het e-book kopen via Bol.com en de Kobo Shop

https://www.bol.com/nl/p/morgen-ben-ik-van-jou/9200000118361369/

Laat een reply achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.