Categorieën
Geen categorie

Podcasten in 10 stappen

Hoe zet je je eerste podcast-aflevering online?

Je wilt podcasten? I LOVE THAT! Je eerste aflevering online zien staan, is zo ontzettend satisfying 🙂 hoe je dat doet leer je in de online cursus In 10 stappen naar je eerste podcast. Al zeg ik het zelf: de perfecte start voor jouw podcast-pad-naar-onsterfelijkheid 👌

Het is nog werk in uitvoering, dus bear with me. Wil je graag op de hoogte blijven van de vorderingen? Laat dan je mailadres achter. Ik geef je updates over het bouwproces en wanneer je de sleutel kan krijgen.

Je kunt me ook volgen op Instagram op @ijlienhavenaar en meedenken over wat er in de podcastcursus komt.

Zie je snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.