Van dorpsmeisje naar podcastmaker – mijn verhaal | 1

Op de dag dat deze aflevering verschijnt, word ik 37 jaar, een mooie aanleiding om mijn verhaal in een aflevering te gieten en de start van deze business podcast te markeren. 

Ik vertel mijn verhaal dat begint met mijn jeugd als dorpsmeisje, hoe ik ben opgegroeid, welke levenslessen ik mocht en mag leren door geluk, onbezorgdheid en verlies, liefde, trouwen en scheiden, moeder worden, bevallen met en zonder trauma, mijn carrière, mijn creativiteit en mijn soms aan een frenzy grenzende fascinatie voor podcasten.

Vooral bij deze aflevering zou ik het heel bijzonder vinden als je me laat weten dat je hebt geluisterd. Stuur me een bericht op Instagram @ijlienhavenaar, natuurlijk mag je ook je vragen stellen die je misschien naar aanleiding van deze aflevering hebt.

Bedankt voor het luisteren alvast en ik wens je veel plezier in deze aflevering en de rest van mijn business podcast, waarin ik je meeneem in de fantastische mogelijkheden van podcasten voor je business, en het plezier dat dat je oplevert.