De vloggende podcastmanager

Confession: ik ben zoekende in mijn marketing. Maak ik een podcast, een blog of video’s? Of zal ik een boek gaan schrijven? Hoewel een podcast voor de hand ligt, merk ik dat ik dat niet doe. En daar ben ik blij om.

Waarom? Omdat ik op deze manier mijn klanten goed begrijp: ik maak mee wat zij meemaken, podcast-block, geen motivatie en zoekende zijn.

Ik vind het heerlijk om te delen, om zichtbaar te zijn en dat lukt me nu dus niet goed. Want ik moest podcasten van mezelf. Terwijl de teksten me uit de vingers vliegen en onlangs het vuur van mijn oude liefde vloggen oplaaide door een opdracht van mijn business coach Dominique Dolman.

Dus ben ik tot mijn eigen verbazing begonnen met vloggen, en bloggen. Ik heb dat jaren gedaan en het voelt als het aantrekken van een comfortabele oude jeans: lekker!

De vlogs komen dinsdag en vrijdag online op mijn YouTube-kanaal, en als ik iets te melden heb, dan doe ik dat hier, op mijn blog.