Podcast Movement 2022 – maar dan virtueel

Dit jaar neem ik voor het eerst deel aan een van de grootste Amerikaanse podcast-events: Podcast Movement. Het is in Dallas, Texas en ik zal er dus virtueel bij aanwezig zijn. Ooit vlieg ik erheen 😉 dit jaar niet.

Een kaartje voor dit event kopen, zat tot voor kort helemaal niet in mijn systeem. Maar één persoon bracht daar verandering in, en dat is op dit moment mijn grootste voorbeeld in de podcastwereld: Fatima Zaidi.

Fatima is founder van Quill Inc., een podcast agency in Canada. Toen ik haar voor het eerst hoorde vertellen over groei en marketing van podcasts, was het alsof ik een succesvolle versie van mezelf hoorde.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind mezelf nu ook succesvol. Maar Fatima is wel op een level waar ik naartoe mag groeien.

Afgelopen vakantie filosofeerde ik over mijn eigen podcasthostingbedrijf. Wat vind ik belangrijk? Hoe vervul ik de behoeften van de ondernemers om mij heen? Hoe kan ik hen helpen hun doelen te bereiken?

Een paar dagen later las ik dat Fatima haar eigen podcasthostingbedrijf heeft opgestart ❤️. Nou, ik bedoel maar.

Je kunt je voorstellen dat ik meteen geïntrigeerd was toen ik hoorde dat Fatima met haar bedrijf Quill een aantal ‘podcast growth tracks’ sponsort tijdens Podcast Movement. DIE MOET IK HOREN! dacht ik meteen.

De komende dagen hoop ik virtueel zo veel mogelijk van Podcast Movement mee te krijgen, en ik kan me dus de komende weken heerlijk onderdompelen in het terugkijken van gesprekken en masterclasses over de nieuwste podcast-groeistrategieën. Inclusief talks van Fatima 🙂 can’t wait!

1 gedachte over “Podcast Movement 2022 – maar dan virtueel”

  1. Pingback: Politiek gedoe op Podcast Movement 2022 - IJlien Havenaar podcastmanagement

Reacties zijn gesloten.