referenties

“Ik heb bij IJlien het Podcast coach traject gedaan en vind het echt een aanrader! Super hoe IJlien haar ervaring in storytelling & communicatie combineert met al haar kennis rondom podcasten. Ze kan je daardoor echt helpen van strategie tot en met implementatie… Dat maakt werken met haar zo fijn!

Ik zou IJlien omschrijven als betrokken, nieuwsgierig, doortastend, praktisch èn zet je in beweging! Iets wat ik ook echt nodig had, ik liep al langer met meerdere podcast ideeën in mijn hoofd en kreeg dit niet echt door vertaald.

Daarnaast moet ik zeggen dat ik het ook spannend vond, maar IJlien maakt ‘simpel’, fun en houd je verantwoordelijk. #loveit

Mijn strategie is duidelijk, heb mijn eerste opnames achter de rug en dat smaakt naar meer! Dank je IJlien!✌🏼”

Susanne van Hulten, Lifecoach

“IJlien gaf heel helder en concreet aan waar je allemaal aan moet denken bij het starten van een podcast, ze sprak duidelijk, niet te snel en gaf goede tips. Ook nam ze de tijd om eventuele vragen goed te beantwoorden. Mocht ik mijn drempel over zijn en duidelijk hebben waar ik over wil podcasten weet ik nu in ieder geval waar ik moet beginnen en waar ik aan kan denken.”

Talitha, Virtueel Assistent +

“Wat een fijne masterclass! IJlien is duidelijk gepassioneerd door podcasten en geeft die positieve energie dan ook heerlijk door. Ze is geweldig goed op de hoogte van wat je allemaal nodig hebt om te starten met podcasten. Maar net zo goed met wat je nog kan tegenhouden. Ze geeft je leuke en waardevolle praktische en mindset tips die je helpen die drempel over te stappen. En gewoon te gaan DOEN! Dankjewel IJlien!”

Evi Lambrechts, Feminine Power Mentor

“Och, zelf een podcast opnemen leek zo ver weg… Maar niets bleek minder waar! Via via kwam ik in contact met IJlien Havenaar, a.k.a. De Podcaster op Instagram. IJlien zocht ambitieuze types die dolgraag een eigen podcast zouden willen lanceren.

De mantra ‘better done than perfect’ kwam ook vaak naar voren. En die kwam binnen. Want tijdens dit hele traject stak dat perfectionisme tóch weer de kop op.

En nu hoor ik bij alles (ja, echt bij alles) constant de stem van IJlien: “better done than perfect” Dan moet ik lachen om mezelf en maak ik vrolijk af waar ik bleef steken.

De samenwerking met IJlien voelde ook aan als coaching, en het heeft mij over de drempel geholpen om daadwerkelijk een podcast te lanceren. We hebben de 3e aflevering net opgenomen, en het smaakt naar meer!”

Anita van der Voort, Founder stichting EigenWij & OntspannenJij