Meer resultaat uit je podcast

Level up je podcast binnen één dag

Je podcast is up & running, maar ren je al podcastende wel naar jouw doelen toe?
Het kan beter, and you know it.

Als je klaar bent met in de ruimte slaan, werk dan met mij aan je strategisch podcastdesign

Daarmee creëer je binnen één (VIP-)dag een podcast waarmee je dus wél resultaten haalt.

Hoe het nu voor je is 🌥

Je maakt een podcast waarvan je weet dat het beter, veel beter kan – op resultaat, op consistentie, op inhoud, op de tijd en energie je het je kost, op aantal luisteraars.

Laten we het zo zeggen: je podcast weerspiegelt niet de ambitieuze, gedreven ondernemer vol passie die je bent. And it’s eating you a bit.

Hoe het na de VIP-dag voor je is 🌈

Je maakt een podcast die perfect past bij wie je bent, een podcast die je bedrijf laat groeien (hello, allerleukste klanten!) en waar je elke keer zin in hebt om ‘m te gaan maken! <insert gejuich>

Over IJlien

Podcaster meets communicatiestrateeg 🎧

Sinds ik in 2018 podcasten ontdekte, is er geen dag voorbij gegaan dat ik er niet naar luisterde, er eentje maakte of erover leerde. I just love podcasts! 🤍

Met mijn liefde voor podcasten en 15+ jaar ervaring in communicatie heb ik mij volledig gespecialiseerd op strategisch podcastdesign: een podcast die jouw bedrijf helpt groeien.

Ik ben de podcastexpert die met je samenwerkt voor het bereiken van je zakelijke ambities met een succesvolle podcast.

Hoe creëren we die next level podcast in één dag?

Met een VIP-dag: een dag waarop alles draait om het strategisch design van jouw podcast.

Vooraf stuur ik je een vragenlijst, op basis van je antwoorden en onze eerdere kennismaking, maak ik een programma voor de dag.

Het resultaat is een podcast die je bedrijf helpt groeien én waar je zelf blij van wordt. If your podcast doesn’t make you happy, it doesn’t make anyone happy.

Praktisch

Waar?

Op locatie in Zoetermeer

Wanneer?

Mijn VIP-dagen zijn op dinsdag en duren van 10.00 – 15.00 uur.
Lunch, koffie, thee, fris, water & lekkers (en een wandeling) zijn inclusief.

Wat kost het?

€ 797
Dat is btw-vrij vanwege de kleineondernemersregeling – working on it 😌

Wat gaan we precies doen?

Vaste onderdelen zijn je doelen, je format, de inrichting van je podcastkanaal, je processen, je klant en je luisteraar. Daarnaast focussen we op wat je nog meer nodig hebt.

Bijvoorbeeld skills als interviewen en editen, marketing zoals je podcast op je website of jezelf pitchen bij andere podcasts of we kunnen daadwerkelijk opnames gaan maken.

Ik ben net gestart als ondernemer, kom ik in aanmerking voor deze VIP-dag?

Je haalt het meeste uit de VIP-dag als je doelgericht onderneemt en jouw visie helder is. Als je dit hebt, maakt het niet uit dat je starter bent. Plan gerust je gratis adviesgesprek in. Als ik geloof dat dit geen goede investering voor je is, zeg ik dat ook tegen je.

Ik moet nog starten met mijn podcast, kom ik in aanmerking voor de VIP-dag?

Als je een gevestigde ondernemer bent en je wilt meteen meters maken met je podcast dan is de VIP-dag de perfecte oplossing – ja dus.

Wat gebeurt er in het gratis adviesgesprek?

We maken kennis en ik stel je allerlei vragen over je podcast en je bedrijf. Het is leuk en waardevol voor ons allebei -praten over podcasts, ik doe niets liever- en als ik geloof dat de VIP-dag en jij een goede match zijn, bied ik je die van harte aan.